Yleistä

Sepima Oy on Naantalissa toimiva tilauskonepaja. Olemme erikoistuneet suurta mittatarkkuutta, vaativia hitsauksia ja koneistuksia sisältävien tuotteiden sopimusvalmistukseen. Materiaaleina käytämme pääosin ruostumatonta ja haponkestävää terästä, duplexia, SMO®:ta sekä titaania.

Asiakkaisiimme kuuluu paperi-, konepaja- ja elintarviketeollisuus sekä kansainväliset teknologiayhtiöt. Käytössämme on huippunykyaikainen konekanta sekä osaava henkilöstö.

Tuotantomme vaihtelee pienistä komponenteista ja protokappaleista aina laajoihin kokonaistoimituksiin asti. Toiminta-ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista osaamista, joustavaa ja luotettavaa palvelua. Periaatteenamme on, että asiakas saa meiltä valmiin tuotteen jatkojalostettuna, mahdollisesti vientipakattuna ja valmiina lähtemään maailmalle - avaimet käteen periaatteella.

Sepima Oy on luotettava kumppani, jolle toimintavarmuus ja laatu ovat kunnia-asioita. Tavoitteenamme on aikaansaada kestävä, luottamukseen ja hyvää yhteistyöhön perustuva pitkäaikainen asiakassuhde.